Hvorfor vi trenger flere forskere

Hvorfor vi trenger flere forskere

Hvorfor vi trenger flere forskere

Livsfarlige problemer som resisterende sykdommer, global oppvarming og rent vann er kun noen få nevnte som trenger mer hjelp for å bli forsket på. Det har ikke blitt ropt ut noen ekstrem mangel på forskere ennå, men med en høyteknologisk verden i vente er det bare før tid. Hvordan skal vi løse den åpenbare forurensningen i luften? Hvordan klarer vi å balansere etikk og fremtidige roboter på den riktige måten? Hvordan kan vi forsikre oss om rent vann og mat i framtiden? Nei, vi er ikke sikre. Hvis det er noe vi faktisk har en mangel på så er det tid, fordi det er så utrolig mye vi trenger å utforske og teste ut i galaksen vår. Dessverre er det ikke akkurat mulig å kjøpe tid, og derfor trenger vi deg.

For å lære om fortiden

Det er skremmende hvor mange som ikke skjønner at læren om fortiden er nøkkelen til å åpne flere dører inn til framtiden. Alt av kunnskapen vi nå har er bygget opp av forskning fra tidligere tid, om det så er teorier, ideer eller oppfinnelser. En av de mest debatterte temaene innen forskning og vitenskap er hvordan vi, verden og alt annet ble dannet. Religion og usikkerhet har blitt blandet inn i årevis, og derfor er det flott at vi har forskere som jobbet dag inn og dag ut så vi kan forstå det større bildet.

Forstå nåtiden

Takket være forskning har levealderen vår forandret seg drastisk. Vi har flere hjelpemidler som absolutt gjør hverdagen vår enklere. Internett, rabattkuponger, fakturering uten et firma, og kundeservice er ting som fjerner mye stress fra livene våres, og da er det raskt å glemme problemene som holder på akkurat nå. Verden er mer luksuriøs enn noen gang før, men tilbudet har kommet for en dyr pris. Vår industrielle evolusjon har skapt endeløse rekker av fabrikker, og med dem har det blitt pumpet ut forurensning i luften og vannet. Samtidig som klima endringer foregår trenger vi forsking på i ulike felt.

Så vi kan fikse framtiden

Vår jobb er å bevare jorda, utvikle den og videreføre menneskeheten. Ingen vet helt sikkert hvordan fremtiden vil vise seg å være, men det vi vet er at det kommer til å være en god del trøbbel som følger våre tidligere handlinger. Teknologien vil ha utviklet seg til høyere nivåer, og med avanserte maskiner og AI har vi bruk for mer forskere. Epidemier som er resistente mot antibiotika er noe vi også må følge nøye med. Global oppvarming er muligens hovedproblemet som vil lede opp til utslettingen av menneskelig eksistens. Da er det viktig å forberede oss på effektene, men foretrekkende kommer det til å være forhindring eller minsking av endringene i klimaet som blir resultatet.

Rebecka

Forskning og vitenskap

No description. Please update your profile.

childcare