Klimaet er i endring

Klimaet er i endring

Klimaet er i endring

Selvfølgelig er det lett å tenke at klimaendringer ikke er så viktige. De er foreløpig ganske små, og det vil ta en stund før vi merker noen store katastrofer på grunn av dem. Dessuten gjør det ikke en så stor forskjell for resten av verden om ikke akkurat DU tenker på miljøet. Men hva tror du skjer om alle andre også tenker sånn som dette?

Det har begynt allerede

Du merker kanskje ikke noen stor forskjell på miljøet akkurat der du bor. Men vi har vært harde mot naturen en stund, og naturen kommer med sine konsekvenser allerede. Ikke bare kan smeltende is og snøras være farlig i seg selv – det får også ringvirkninger som sprer seg til resten av verden. Og uansett om det vil bli farlig for oss her på jorda i vår levetid eller ikke så kommer det generasjoner etter oss. Unner du barna dine å betale for våre synder?

Valget er ditt

Det finnes heldigvis informasjon der ute for de av oss som ikke ønsker å blokkere det ute. Akkurat som at teknologien gjør det enklere å ta vare på din egen helse – med tjenester som https://kry.no/ – blir det også enklere å ta vare på jordas helse. Det finnes et hav av apper og sider hvor du kan se hvor mye utslippene fra bilen din skader miljøet, hvilke konsekvenser det får å ikke kildesortere, og mye annet nyttig. Men valget er fortsatt ditt.

Rebecka

Forskning og vitenskap

No description. Please update your profile.

childcare