Vitenskap som er illustrert

Vitenskap som er illustrert

Vitenskap som er illustrert

 

Tidsskrifter for vitenskapelige artikler er ofte spennende. For her finner man alltid nyheter innen teknologi, astronomi og vitenskap. Når det er mange illustrasjoner med, kan mange lettere klare å følge med. For det er ikke alt man forstår med vitenskapen selv om noen har analysert seg fram til utrolige teorier.

En herlig blanding

Det er kombinasjonen mellom bilde, tekst og illustrasjoner som utmerker seg når det kommer til tidsskriftet “Illustrert Vitenskap”. I bladet finner man temaer om:

  • Mennesket
  • Rommet
  • Teknologi
  • Natur
  • Fortiden

En fortelling om fortiden med bilder av hvordan det kan ha vært, er med på å hjelpe mennesker til å forstå nåtiden. Kanskje man kan si noe om hvordan ting vil bli også.

Det som er sikkert er at teknologien er i full fram framover og oppover og ut i “universet” (illvit.no/universet). Mennesket har så vidt kommet ut i sin egen lekegrind, men millioner av parsec der ute finnes det også kanskje liv, og kanskje er menneskekroppen like uoppdaget. Innover og innover ser man inn i en pico-verden som grenser til det uendelige, akkurat som verdensrommet i den andre enden. Da er noe man kan forstå og sette pris på, den naturen som omgir menneskene på denne kloden.

Rebecka

Forskning og vitenskap

No description. Please update your profile.

childcare